середа, 08 вересня 2021 13:40

Російський міністр загинув разом з оператором пропагандистського каналу

Російський міністр загинув разом з оператором пропагандистського каналу
Загинув керівник МНС РФ Євген Зінічев. Фото: Reuters

На військових навчаннях у російському Норильську загинув керівник Міністерства надзвичайних ситуацій РФ 55-річний Євген Зінічев.

Про це повідомили в міністерстві, пишуть російські ЗМІ.

"Під час виконання службового обов'язку, перебуваючи в Норильську на міжвідомчих навчаннях із захисту арктичної зони від надзвичайних ситуацій, рятуючи життя людини, трагічно загинув глава МНС Євген Зінічев", - прокоментували у відомстві.

Сталося це під час відомчої зйомки. Зінічев нібито намагався врятувати оператора пропагандистського телеканалу RT, який послизнувся біля краю урвища і впав. Керівник МНС кинувся у воду, але розбився об виступ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чехії на 20 років засудили чоловіка, який воював на Донбасі на боці російських бойовиків

Їх екстренно госпіталізували на гвинтокрилі. Проте обидва померли, так і не потрапивши до лікарні.

Зіничев очолював міністерство з 2018-го. Він протягом багатьох років обіймав найвищі посади в російських спецслужбах та керівництві ФСБ.

Російського пропагандиста Дмитра Кисельова госпіталізували з коронавірусом. Він у стані середньої тяжкості. Хвороба в Кисельова почалася з сухого кашлю, підвищеної температури та нестачі повітря. Він працював, доки в нього не розвинулася двостороння пневмонія.

Зараз ви читаєте новину «Російський міністр загинув разом з оператором пропагандистського каналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі