пʼятниця, 17 грудня 2021 08:09

Російський депутат у прямому ефірі закликав викрасти конгресмена США

Російський депутат у прямому ефірі закликав викрасти конгресмена США
Конгресмен Гальєго просить президента США Байдена дати Україні більше сучасної зброї / Getty Images

Російський депутат Олексій Журавльов закликав викрасти американського конгресмена у прямому ефірі на телебаченні через коментарі того про Україну.

Голова російської націоналістичної партії "Родіна" Олексій Журавльов, який виступив у державній пропагандистській телепередачі "60 хвилин", закликав до викрадення конгресмена-демократа від Арізони Рубена Гальєго. Про це пише Independent.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відключення SWIFT і зупинка імпорту газу: Європарламент ухвалив резолюцію щодо Росії

"От як ми повинні чинити з цими виродками. Можемо вкрасти його з України, і вони нічого не зможуть зробити з нашими можливостями", - сказав він.

Гальєго – американський морський піхотинець у відставці. Він здійснив поїздку Україною і закликав президента Джо Байдена запровадити суворіші санкції щодо Росії та надати Україні більше сучасної зброї, яка "фактично завдасть шкоди можливому вторгненню російських військ, і, на жаль, це означає, що ми повинні будемо допомогти вбити деяких росіян". Його слова викликали масове обурення у Росії.

Після показу уривка зі словами Гальєго пропагандистка Ольга Скабеєва назвала американців "паразитами", які "не знають історії".

"Ми маємо шукати його, і якщо він кудись поїде – схопити і привести сюди. Ось як маємо діяти. Нехай проведе 25 років у в'язниці, а потім, коли вийде, якщо вийде, зможе сказати, кого хотів убити", - сказав Журавльов.

Тим часом, Гальєго відповів на загрозу російського депутата в Twitter: "Іди до дідька, і дізнайся, як мене зловити", і додав зображення прапора США.

Сенатори США запропонували надати наступного року $450 млн Україні та закріпити за Росією статус "держави-спонсора тероризму".

Зараз ви читаєте новину «Російський депутат у прямому ефірі закликав викрасти конгресмена США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі