субота, 06 квітня 2024 19:00

"Рішення вже є": російський депутат назвав наступну жертву РФ

"Рішення вже є": російський депутат назвав наступну жертву РФ
Російський генерал та депутат Андрій Гурульов заявив, що наступною жертвою агресії буде Казахстан. Фото: armyinform.com.ua

Депутат російської Держдуми та скандальний генерал Андрій Гурульов заявив, що РФ має напасти на Казахстан.

За його словами, ця країна має стати наступною жертвою після України. Відповідний аудіозапис, який він відправив своїм колегам із парламентського комітету з оборони, оприлюднено у соцмережах.

Гурульов стверджує, що розпочати війну проти Казахстану потрібно через те, що казахи "вийо*уються". За словами російського депутата, "рішення вже ухвалено".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський генерал-терорист зажадав більше ракетних терактів РФ проти України та назвав нові цілі

"Казахи, надивившись на Україну, сильно бздять, що вони наступні. Просто бздят, бл*дь. Але вони будуть наступні. Вони зараз довий*уються. У принципі, думаю, рішення вже є", - сказав генерал.

Після того, як аудіозапис потрапив до мереж і спричинив скандал, Гурульов заявив, що це нібито була "ворожа ІПСО", створена за допомогою нейромереж.

Однак, перед цим він натякав на причетність Казахстану до атаки БПЛА на завод з виробництва дронів у російському Єлабузі.

Увага! На записі - ненормативна лексика!

Раніше російський депутат Андрій Гурульов запропонував винищити близько 30 млн росіян. Він хотів вбити тих, хто, на його думку, не проголосує за Володимира Путіна.

За його словами, "усю цю гниль, яка залишилася, її треба якщо не ізольовувати, то хоча б якось знищити".

Зараз ви читаєте новину «"Рішення вже є": російський депутат назвав наступну жертву РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі