вівторок, 15 грудня 2020 09:58

Республіканці хочуть провести альтернативне голосування, щоб переміг Трамп

Республіканці хочуть провести альтернативне голосування, щоб переміг Трамп
Дональд Трамп не може признати свою поразку на президентських виборах. Фото: Reuters

Республіканці провели альтернативне голосування виборників у тих штатах, де на їхню думку, демократ Джо Байден переміг нечесно.

Старший радник Білого дому Стівен Міллер заявив, що результати цих голосувань будуть спрямовані в Конгрес, повідомив телеканал Fox News.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден оголосив, чим насамперед займеться на посту президента

"Завдяки цьому ми збережемо можливість через суди доводити свою правоту. І якщо ми в суді виграємо справу, то зможемо сертифікувати результати альтернативного голосування наших вибірникі", — сказав Міллер.

За його словами, підсумки президентських виборів в США стануть відомі лише в день інавгурації – 20 січня 2021 року.

"У конституції згадується тільки одна дата: це 20 січня. Так що у нас більш ніж достатньо часу на те, щоб переглянути помилкові результати цих проведених з порушеннями виборів. І тоді Дональд Трамп буде проголошений переможцем голосування", — додав Міллер.

Конгресмен Пол Мітчелл від штату Мічиган залишає Республіканську партію. Він пояснив своє рішення тим, що її член, президент США Дональд Трамп, відмовляється визнавати результати виборів.

Зараз ви читаєте новину «Республіканці хочуть провести альтернативне голосування, щоб переміг Трамп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі