середа, 13 вересня 2023 13:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Путіну потрібна перемога Трампа – колишній директор ЦРУ

Путіну потрібна перемога Трампа – колишній директор ЦРУ
Дональд Трамп є однодумцем Володимира Путіна. Фото: eastnews.ua

Російському президенту Володимиру Путіну критично важливо, щоб на президентських виборах у США 2024 року переміг Дональд Трамп.

Директор ЦРУ часів президентства Барака Обами Джон Бреннан сказав про це у коментарі телеканалу MSNBC.

Він вважає, що перемога Трампа піде на користь Росії у війні проти України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп зробив нову скандальну заяву про Путіна і війну в Україні

"Для Путіна, я вважаю, абсолютно важливо, щоб Дональд Трамп виграв вибори. Путін і Трамп є членами спільноти автократів, що захоплені одне одним. І вони збираються лестити один одному і грати на користь один одного", – наголосив Бреннан.

При цьому колишній керівник ЦРУ висловив упевненість, що повернення Трампа у Білий дім нашкодить не лише Україні, де зараз Путін зазнає "краху".

"Якщо Трамп зможе повернутися в Білий дім у Путіна може бути однодумець, з яким він зможе співпрацювати, безумовно, на шкоду інтересам США і інтересам Заходу в цілому", – каже він.

Трамп уже неодноразово виступав проти допомоги Україні, хвалив Путіна та лякав світ ядерною війною.

На початку квітня Трамп також зганьбився заявою про війну в Україні та російського диктатора Володимира Путіна. В інтерв'ю Fox News він сказав, що чудово порозумівся з Путіним, будучи при владі, і впевнений, що Росія виграє війну в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Путіну потрібна перемога Трампа – колишній директор ЦРУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі