вівторок, 12 вересня 2023 14:00

Путін заговорив про удари по українських АЕС

Путін заговорив про удари по українських АЕС
Президент Росії Володимир Путін заявив, що його підштовхують до атак на АЕС. Фото: Кремлин.рф

Президент Росії Володимир Путін заявив, що спецслужби Великої Британії провокують Росію атакувати українські атомні електростанції.

ФСБ нібито затримала диверсантів, які хотіли підірвати опору ЛЕП поруч з однією з російських АЕС. Путін сказав про це на "Східному економічному форумі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАТО недостатньо відповідає на ядерні погрози Росії – начальник Генштабу Польщі

Заявив, що диверсанти були зі складу "українських спецслужб", їх готували "британські інструктори" за вказівкою "тих же самих американців".

"Вони взагалі розуміють, з чим вони грають? Вони що – провокують нас на якісь відповідні дії по українських атомних об'єктах, атомних електростанціях?Я знаю, що після моїх слів виття почнеться там чергове "Це знову погрози, ядерний шантаж" і так далі. Це повна абсолютна чиста правда, те що я зараз сказав", – заявив він.

28 лютого президент Володимир Путін підписав закон про призупинення участі Росії в Договорі щодо скорочення стратегічних наступальних озброєнь.

Це єдиний великий договір про контроль над ядерними озброєннями, укладений між Росією і США.

Про те, що Росія призупиняє участь у договорі про стратегічні наступальні озброєння, Путін оголосив ще 21 лютого

Зараз ви читаєте новину «Путін заговорив про удари по українських АЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі