вівторок, 16 січня 2024 22:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін: Росія не відмовиться від "завоювань" в Україні

Путін: Росія не відмовиться від "завоювань" в Україні
Російський диктатор Володимир Путін заявив, що не відмовиться від "завойованих" територій України. Фото: eastnews.ua

Російський диктатор Володимир Путін назвав "завойованими" окуповані території України.

Він заявив, що не збирається їх віддавати. Відео фрагмента виступу президента РФ на муніципальному форумі опублікував у Telegram журналіст Денис Казанський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європа і США мають бути зацікавлені в поразці Путіна - Міллі

"Що стосується ось цього переговорного процесу… спроба спонукати нас відмовитися від тих завоювань, які ми реалізували за останні півтора року, - це неможливо", - сказав Путін.

На початку повномасштабного вторгнення Путін називав "цілями" своєї так званої "спеціальної військової операції" "демілітаризацію" і "денацифікацію" України, а також брехав про "порятунок" мешканців окупованих українських територій у Донецькій і Луганській областях від "геноциду".

Кремлівські пропагандистські ресурси називають захоплені російськими військовими території України "звільненими", а після фіктивних "референдумів" Путін брехав, що жителі цих територій нібито добровільно "зробили вибір" приєднатися до Росії.

Президент України Володимир Зеленський у Давосі на Всесвітньому економічному форумі назвав амбіції президента Російської Федерації Володимира Путіна приреченими на загибель.

Зараз ви читаєте новину «Путін: Росія не відмовиться від "завоювань" в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі