пʼятниця, 01 березня 2024 20:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін підписав указ про військові збори. Він містить таємні пункти

Путін підписав указ про військові збори. Він містить таємні пункти
Путін підписав указ про призов росіян на військові збори. Фото: Getty Images

Президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін підписав указ про призов у 2024 році на військові збори громадян, які перебувають у запасі.

Два пункти цього указу - таємні. Про це повідомили "Суспільне".

Згідно з документом, призиватимуть росіян, які перебувають у запасі, "для проходження військових зборів у збройних силах, військах нацгвардії, військових формуваннях міністерства у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій і ліквідації наслідків стихійних лих, органах державної охорони і федеральної служби безпеки".

Два з п'яти пунктів указу (№2-3) є закритими за грифом "для службового користування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський окупант після прильотів на голову і промови Путіна захотів у "дурку" - перехоплена розмова

Раніше, 1 грудня, Путін підписав указ про збільшення офіційної кінцевої чисельності російських військ з 2,039 млн осіб до 2,209 млн осіб.

Загальна чисельність особового складу російської армії документально зросла з 1,15 млн осіб до 1,32 млн осіб.

За 736 днів втрати російських окупаційних військ в Україні становили 414 680 осіб. Сили оборони України знищили 12 582 броньовані машини росіян, 6610 танків, 345 літаків, 325 гелікоптерів, 25 кораблів і катерів і підводний човен окупантів.

27 лютого Збройні сили України знищили два російських винищувача Су-34. Вчора ЗСУ знищили ще один російський літак Су-34.

Зараз ви читаєте новину «Путін підписав указ про військові збори. Він містить таємні пункти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі