субота, 22 жовтня 2022 00:51

Путін не готовий до переговорів - Блінкен

Путін не готовий до переговорів - Блінкен
Російський президент Володимир Путін посилює агресію проти України. Фото: ТАСС

Москва не демонструє бажання брати участь у змістовних переговорах.

Замість повернення до дипломатичного шляху Росія "подвоює і потроює" агресію. Про це заявив державний секретар США Ентоні Блінкен.

"Усе вказує на те, що президент Путін активно не бажає брати участь у просуванні дипломатії, натомість продовжує рух в протилежному напрямку", — підкреслив Блінкен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Москва активізувала повітряну кампанію терору" – що пише про нас світова преса

За його словами, Сполучені Штати готові розглядати усі дипломатичні варіанти спілкування з Росією.

"Ми розглядаємо і розглядатимемо всі засоби для просування дипломатії, якщо ми побачимо таку можливість, звичайно, ми завжди розглядатимемо це", - додав він.

Росія посилила свої ракетні та безпілотні атаки на енергетичну інфраструктуру України. Україна та Захід назвали це кампанією з залякування мирних жителів перед холодною зимою.

Ворог вчергове завдав масованого удару крилатими ракетами та іранськими ударними БпЛА по цивільній інфраструктурі в Київській, Чернігівській, Вінницькій, Івано-Франківській, Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій і Миколаївській областях.

Окупанти також атакували Умань Черкаської області та Коблеве Миколаївської області п'ятьма безпілотними літальними апаратами іранського виробництва Shahed-136.

Зараз ви читаєте новину «Путін не готовий до переговорів - Блінкен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі