середа, 19 жовтня 2022 19:00

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ "нагодували" окупантів вогнем з авіації та артилерії: які наслідки

ЗСУ "нагодували" окупантів вогнем з авіації та артилерії: які наслідки
Воїни ракетних військ і артилерії уразили три пункти управління, чотири райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, станцію РЕБ, один міст та одну понтонну переправу противника. Фото: Генштаб ЗСУ

Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 10 ударів по позиціях окупантів.

Підтверджено ураження шести районів зосередження озброєння та військової техніки, а також чотирьох позицій зенітних ракетних комплексів противника. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гуменюк розповіла про ситуацію на Херсонщині

Підрозділи протиповітряної оборони збили чотири крилаті ракети, гелікоптер Ка-52 та 13 БпЛА Shahed-136.

"Воїни ракетних військ і артилерії уразили три пункти управління, чотири райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, станцію РЕБ, один міст та одну понтонну переправу противника", – йдеться у повідомленні.

Водночас росіяни протягом поточної доби завдали чотирьох ракетних та 11 авіаційних ударів, здійснили понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

"Ворог вчергове завдав масованого удару крилатими ракетами та іранськими ударними БпЛА по цивільній інфраструктурі в Київській, Чернігівській, Вінницькій, Івано-Франківській, Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій та Миколаївській областях", – повідомили у командуванні.

Вночі окупанти також атакували Умань Черкаської області та Коблеве Миколаївської області п'ятьма безпілотними літальними апаратами іранського виробництва Shahed-136. Вони успішно збиті Силами оборони України.

Українська війська ведуть наступальні операції на кількох напрямках у південних та східних областях.

Росіяни атакують під Донецьком, повідомляє міністерство оборони Великої Британії у Twitter.

У Херсонській області ЗСУ проводять наступальні дії з боку Миколаєва, біля Снігурівки та вздовж правого берега Дніпра. Також українські бійці намагаються просуватися по лінії річки Оскіл у бік Сватового та Кремінної.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ "нагодували" окупантів вогнем з авіації та артилерії: які наслідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі