пʼятниця, 19 березня 2021 16:19

Путін хоче співпрацювати з Байденом, але його слова не забуде - Пєсков

Путін хоче співпрацювати з Байденом, але його слова не забуде - Пєсков
Путін хоче співпрацювати з Байденом. Фото: dw.com

Кремль хоче підтримувати партнерські відносини із Вашингтоном заради інтересів усього світу, незважаючи на заяву президента США Джо Байдена про те, що глава РФ Володимир Путін вбивця.

Про це 19 березня повідомив речник Кремля Дмитро Пєсков, пише "Інтерфакс".

Він відповів на запитання журналіста, чи чекає світ нова "холодна війна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден проігнорував питання про можливі дебати з Путіним

"Ви бачите, що стосується РФ, президент чітко заявив про своє бажання, незважаючи ні на що, продовжувати відносини між двома країнами. Тому що це в інтересах не тільки наших 2 країн, але і в інтересах усього світу. Але звичайно, ми не можемо не враховувати слова Байдена", - прокоментував Пєсков.

За його словами, Росія сподівається на краще, але завжди готова до гіршого.

Пєсков також нагадав, що Путін запропонував Байдену провести бесіду у відкритоу режимі, але довго чекати на відповідь у Кремлі не збираються.

"Навряд чи спроби діалогу продовжуватимуться до безкінечності. Тут не потрібні ніякі спроби. Зроблено запит. На нього або відповідь є, або немає. Відсутність відповіді, загалом, це відмова від такого спілкування", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Путін хоче співпрацювати з Байденом, але його слова не забуде - Пєсков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі