середа, 21 вересня 2022 18:01

Промову Байдена на Генасамблеї ООН терміново переписують через Путіна – журналіст

Промову Байдена на Генасамблеї ООН терміново переписують через Путіна – журналіст
Виступ президента США Джо Байдена на засіданні Генасамблеї ООН відбудеться у середу, 21 вересня. Фото: eastnews.ua

Промову президента Сполучених Штатів Джо Байдена, яку він виголосить на Генасамблеї Організації Об'єднаних Націй, терміново переписують.

Таке рішення ухвалили після заяв російського диктатора Володимира Путіна. Про це повідомляє журналіст Politico Джонатан Лемір у Twitter 21 вересня.

"Помічники Білого дому підтверджують, що майбутня промова Байдена в ООН переписується в останню хвилину після зловісних нічних заяв Путіна", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трасс пообіцяла Зеленській стати "найбільшою подругою України"

Водночас, за даними CNN, американський президент не планує у промові торкатися безпосередньо виступу Путіна перед росіянами. Байден зосередиться на підтвердженні підтримки для України від США та на її продовженні. Також звернеться до світу із закликом протистояти агресії.

Виступ президента США на засіданні Генасамблеї ООН відбудеться у середу, 21 вересня.

Президент Росії Володимир Путін оголосив часткову мобілізацію в Російській Федерації. Про це заявив у своєму зверненні до народу, яке транслювали 21 вересня федеральні канали.

Призову на військову службу підлягатимуть лише ті громадяни, які зараз перебувають у запасі. І насамперед ті, хто проходив службу в лавах збройних сил, має певні військово-облікові спеціальності та відповідний досвід, сказав диктатор.

Указ про "посилення мобілізаційних заходів" вже підписаний. Діяти починає від 21 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Промову Байдена на Генасамблеї ООН терміново переписують через Путіна – журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі