пʼятниця, 09 вересня 2022 08:10

Принц Вільям та Кейт Міддлтон отримали нові титули і величезний маєток

Принц Вільям та Кейт Міддлтон отримали нові титули і величезний маєток
Принц Вільям та Кейт Міддлтон з дітьми принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою і принцом Луї. Фото: gettyimages.com

У британській королівській родині зі смертю королеви Єлизавети II і проголошенням принца Чарльза королем змінюється лінія спадкоємства.

Тепер спадкоємцем престолу є принц Вільям. Він змінить титул та отримає нову роль, повідомляє Mirror.

Принц Вільям тепер автоматично отримує титули герцога Корнуольського, графа Честерського та герцога Ротсейського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Життя несвятих: згадали найбільш гучні скандали навколо Єлизавети II

"Як його дружина, Кейт отримує жіночий еквівалент цих титулів – герцогиня Корнуольська, графиня Честерська та герцогиня Ротсейська. Однак вони не втрачають своїх титулів герцога і герцогині Кембриджських – ці нові титули будуть доповненнями", – повідомляє видання.

Їхні діти також отримали нові титули. Джордж став принцом Джорджем Корнуольським і Кембриджським, а Шарлотта – принцесою Шарлоттою Корнуольською і Кембриджською. Луї відтепер – принц Луї Корнуольський і Кембриджський.

Окрім нового титулу подружжя також отримало маєток у герцогстві Корнуолл вартістю 1 млрд фунтів стерлінгів. Він складається з майже 134 тис. акрів землі в більш як 23 округах Великої Британії.

У четвер, 8 вересня, померла королева Великої Британії Єлизавета II. Про смерть повідомив Букінгемський палац. Королева померла на 97-му році життя.

У Великій Британії та більш як 50 країнах британської співдружності розпочалася 10-денна жалоба у зв'язку зі смертю королеви Єлизавети II.

Приблизно в перші 24 години після смерті королеви Єлизавети її сина Чарльза офіційно проголосять королем.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям та Кейт Міддлтон отримали нові титули і величезний маєток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі