четвер, 05 листопада 2020 20:57

Президентські вибори у США: у Філадельфії призупинили підрахунок голосів

Президентські вибори у США: у Філадельфії призупинили підрахунок голосів
За попередніми оцінками, в обох округах впевнено лідирує демократ Джозеф Байден. Фото: Reuters

У Філадельфії, найбільшому місті штату Пенсільванія, який є одним з ключових на президентських виборах, призупинили підрахунок бюлетенів виборців, які проголосували поштою.

Про це повідомляє NBC News.

"Чиновники призупинили підрахунок голосів, оскільки вони намагалися виконати постанову суду, яка дозволила спостерігачам від республіканців підійти ближче до столів, де підраховують бюлетені", - йдеться в повідомленні.

Представники Республіканської партії в Філадельфії раніше повідомили про отримання судового ордера на допуск своїх спостерігачів для того, щоб вони могли стежити за підрахунком голосів на відстані не більше 1,82 м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори у США: Байден побив історичний рекорд за кількістю отриманих голосів

Як зазначається, обробка бюлетенів припинена в окрузі Філадельфія, де знаходиться однойменне місто - найбільше у штаті. У той же час, підрахунок голосів тимчасово зупинений в окрузі Аллегейні, де розташоване друге за величиною місто Пенсільванії - Піттсбург. За попередніми оцінками, в обох округах впевнено лідирує демократ Джозеф Байден. В цілому по штату лідерство з 50,3% голосів виборців утримує республіканець Дональд Трамп, у Байдена - 48,5%.

Штаб Дональда Трампа подав позови до судів штатів Джорджія, Мічиган і Пенсільванія з вимогою зупинити підрахунок голосів. У команді Трампа також заявили, що вимагатимуть перерахунку голосів у Вісконсині.

Зараз ви читаєте новину «Президентські вибори у США: у Філадельфії призупинили підрахунок голосів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі