четвер, 12 листопада 2020 15:49

Прем'єр звинуватив молодь, яка відпочиває в барах, в поширенні коронавірусу

Прем'єр звинуватив молодь, яка відпочиває в барах, в поширенні коронавірусу
У Греції прем'єр назвав тусовки молоді в барах головним джерелом поширення коронавірусу. Фото: unsplash

Прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс заявив, що молоді люди, які відпочивають у барах, у першу чергу відповідальні за поширення коронавірусу в Греції. Про це повідомляє видання Ekathimerini.

"Сьогодні ми знаємо, які були джерела спалахів. Ми говоримо це, щоб пояснити суспільству, що така поведінка створює проблему громадського здоров'я для всіх. Головним джерелом поширення стали розваги молоді", - заявив Міцотакіс у парламенті, відкриваючи дебати про заходи уряду щодо стримування вірусу .

Він сказав, що повторний локдаун "був нелегким вибором". Міцотакіс також вважає, що жорсткіші обмеження мали бути прийняті тиждень тому, щоб уникнути нестримного поширення вірусу.

"Ми могли б увести масковий режим раніше, обмежити вечірні розваги раніше, вжити заходів у Салоніках раніше", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша країна Європи зафіксувала понад 50 тис. смертей через коронавірус

Уряд Греції оголосив у середу, 11 листопада, про введення загальнонаціональної комендантської години, щоб зупинити тривале зростання числа інфікованих і смертей від коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр звинуватив молодь, яка відпочиває в барах, в поширенні коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі