неділя, 08 квітня 2018 15:22

Показали унікальне відео, як "били" на рингу Сталлоне

Показали унікальне відео, як "били" на рингу Сталлоне
Фільм "Роккі" 1976 року приніс популярність голлівудському актору Сільвестру Сталлоне. Фото: youtube.com

В інтернеті з'явилися унікальні кадри з підготовки до зйомок фільму "Роккі". На відео Карл Везерс (виконував роль Апполо Крида) тренується в рингу із Сільвестром Сталлоне (Роккі Бальбоа).

У трихвилинному кліпі обидва актори відточують удари. Сталлоне показує Везерсу, яким повинен бути удар, щоб у кадрі створити повну ілюзія справжнього бою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов фільм з Брюсом Віллісом "Жага смерті"

Основою фільму став бій за титул абсолютного чемпіона світу у важкій вазі між Мохаммедом Алі і Чаком Уепнером. Прототипами Роккі Бальбоа є Роккі Марчіано, Чак Уепнер і Джо Фрейзер.

"Неймовірно: розкопали кадри Сільвестр Сталлоне/Карл Уезерс для "Роккі" в 1976 році", - написала у Twitter Мередіт Фрост із американського телеканалу ABC News.

6 квітня голлівудський актор Сільвестр Сталлоне разом із мером Філадельфії Джимом Кенні відкрили меморіальну дошку на п'єдесталі бронзової скульптури, що зображає кіногероя Роккі Бальбоа. Спільний знімок викладений у Twitter мера.

"Ми відкрили меморіальну дошку, виготовлену 12 років тому. Можете не вірити, але її загубили, - заявив актор у відео, розміщеному в його Instagram. - Що ж, її знайшли, і я хочу подякувати меру Джиму Кенні і його співробітникам, управлінню поліції Філадельфії і, звичайно ж, шанувальникам, які прийшли, незважаючи на холод".

Це один із пам'ятників, відлитих для зйомок фільму "Роккі 3" - третьої частини саги про знаменитого боксера. За сюжетом стрічки, у честь Роккі на сходах до Художнього музею Філадельфії встановлюють пам'ятник. Місце обрали не випадково: у першій частині Роккі тренується тут - піднімається 72 сходинками. Цей епізод став одним з найвідоміших у фільмі.

Статуя користується великою популярністю у туристів і шанувальників фільму, які приїжджають до Філадельфії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали перші кадри продовження легендарного бойовика з Ван Дамом

Для зйомок фільму скульптор Томас Шомберг виготовив три статуї: друга розташована в музеї спорту в Сан-Дієго (Каліфорнія), а для третьої місця так і не знайшлося. Кілька разів її виставляли на інтернет-аукціоні eBay, проте за запропоновану ціну - від $1 млн до $3 млн - її так ніхто і не купив.

У листопаді 2017 року аукціонний дім SCP Auctions оголосив, що невідомий покупець придбав статую за $403 тис. Його ім'я залишалося невідомим, поки Сталлоне не опублікував фотографію, де стоїть біля цієї бронзової фігури у себе вдома разом зі своїм другом і колегою Арнольдом Шварценеггером.

Фільм "Роккі" з бюджетом $1 млн. став найкасовішим фільмом 1976 року. Він зібрав у прокаті близько $225 млн. Картина отримала три премії "Оскар" за найкращий фільм, найкращу режисуру (Джон Евілдсен), кращий монтаж — і принесла світову популярність на той час 30-річному Сільвестру Сталлоне.

Дія відбувається 1975 року. Головний герой Роберт Бальбоа на прізвисько Роккі — посередній боксер з передмістя Філадельфії. Сталося так, що чемпіон світу Аполло Крід вирішив провести свій черговий поєдинок у Філадельфії. Незадовго до бою запланований суперник отримав травму, й Аполло вирішує, що бій все-таки відбудеться, але з якимось місцевим любителем. Йому сподобалося прізвисько Роккі — "Італійський жеребець", тому чемпіон вибрав саме Бальбоа. Роккі починає готуватися до поєдинку, б'ється і витримує всі виснажливі 15 раундів, посилаючи Кріда в нокдаун.

Зараз ви читаєте новину «Показали унікальне відео, як "били" на рингу Сталлоне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі