понеділок, 08 листопада 2021 12:29

Підписники Маска вирішили долю пакету акцій Tesla вартістю $21 млрд

Користувачі Twitter узяли участь у голосуванні від найбагатшої людини в історії людства Ілона Маска щодо продажу 10% акцій компанії Tesla.

Американський мільярдер і засновник Tesla і SpaceX довірив користувачам вирішити долю його пакету акцій на $21 млрд, йдеться у Twitter. За те, щоб продати акції, голос віддали 57,9% користувачів.

"Зауважте, я не отримую зарплату чи бонуси. У мене є лише акції, і їхній продаж — єдиний спосіб для мене платити податки", - зазначав Маск.

Останнім часом багато говорять про те, що нереалізований прибуток — це засіб ухилення від сплати податків. Тому Маск вирішив запустити голосування, у якому взяли участь 3 519 252 людини.

Автор: twitter.com/elonmusk
  Маск довірив користувачам Twitter вирішити долю його пакету акцій Tesla
Маск довірив користувачам Twitter вирішити долю його пакету акцій Tesla

Таким чином він відреагував на податок для багатих людей, який запропонували запровадити у США. Він торкнеться нереалізованого приросту капіталу.

Після цього твіту акції Tesla впали у ціні на криптовалютній біржі FTX на 6,8%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маск став найбагатшим в історії людства - Forbes

1 листопада Маск відповів на заклик про допомогу голови Всесвітньої продовольчої програми ООН Девіда Бізлі. Бізлі заявив про загострення глобальної кризи на тлі Covid-пандемії. 42 млн людей перебувають на межі голоду, написав він у Twitter 19 жовтня і тегнув Маска. Мільярдер відгукнувся і погодився продати акції Tesla, щоб зупинити голод у світі.

Зараз ви читаєте новину «Підписники Маска вирішили долю пакету акцій Tesla вартістю $21 млрд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі