неділя, 20 грудня 2020 12:41

Почали масову вакцинацію від Covid-19

Почали масову вакцинацію від Covid-19
Першими в країні були вакциновані прем'єр-міністр та міністр охорони здоров'я. Фото: Reuters

По всьому Ізраїлю розпочали вакцинацію від коронавірусу медичного персоналу.

Вакцинацію почали після того, як напередодні прем'єр-міністр країни Біньямін Нетаньягу і міністр охорони здоров'я країни Йоель Едельштейн були вакциновані першими в країні, передає 7 канал.

"Це одна маленька ін'єкція для людини і величезний стрибок для нашого здоров'я. Іди, зроби щеплення!", - пожартував Нетаньягу після щеплення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали незвичайну здатність коронавірусу

Наразі в Ізраїлі є близько 700 тисяч вакцин. До кінця місяця очікується прибуття ще як мінімум трьох мільйонів доз вакцини.

Міністр охорони здоров'я країни Едельштейн задоволений кількістю ізраїльтян, які зареєструвалися для отримання вакцини від коронавірусу.

"Я був щасливий, дізнавшись, що центри ОГЗ буквально не витримали тиску з боку заявників. Це свідчить про відповідальність людей і про їхнє бажання пройти вакцинацію", - зазначив він.

У Великій Британії виявили новий штам коронавірусу. Прем'єр Британії Борис Джонсон сказав, що вірус може бути на 70% більше заразним.

Зараз ви читаєте новину «Почали масову вакцинацію від Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі