понеділок, 19 квітня 2021 07:42

Під час лижного марафону на Камчатці загинув спортсмен. Момент потрапив на відео

Під час лижного марафону на Камчатці загинув спортсмен. Момент потрапив на відео
На Камчатці під час лижних змагань загинув 61-річний спортсмен. Ще один госпіталізований з травмами. Фото: скріншот із відео

На Камчатці у Росії під час лижних змагань "Авачинский марафон" загинув 61-річний лижник. Ще один спортсмен госпіталізований з травмами. Трагедія сталася 18 квітня.

За попередніми даними, загиблий вилетів з траси і врізався в дерево. Чоловік не страждав від хронічних захворювань, а в день старту не скаржився на погане самопочуття. Правоохоронці розпочали перевірку інциденту, слідчі встановлюють причину смерті. Про це із посиланням на пресслужбу уряду Камчатського краю повідомляє "Интерфакс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лижник загинув на зйомках фільму

Постраждалому лижнику 49 років. Він перебуває у стаціонарі, а його стан оцінюється як стабільний.

Відео падіння спортсменів поширюють в соціальних мережах. На кадрах видно, як кілька людей падають на різкому віражі, двоє з них врізаються в дерево.

Увага! Відео містить кадри, які можуть шокувати!

Під час катання на лижах на горі Стіг Рахівського району Закарпатської області убився 44-річний турист із Києва. Він зіткнувся з деревом і від отриманих травм помер.

Зараз ви читаєте новину «Під час лижного марафону на Камчатці загинув спортсмен. Момент потрапив на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі