пʼятниця, 21 травня 2021 18:51

Pfizer пообіцяв вакцини за зниженими цінами

Pfizer пообіцяв вакцини за зниженими цінами
Компанія пообіцяла забезпечити країни вакцинами. Фото: Reuters

Pfizer/BioNTech пообіцяв країнам із середнім і низьким рівнем доходів 1 млрд доз вакцини за зниженою ціною.

"Сьогодні Pfizer і BioNTech обіцяють поставити два мільярди доз нашої вакцини до країн із середнім і низьким рівнем доходів упродовж наступних 18 місяців. Ми очікуємо, що один мільярд цих доз надійде до країн із середнім і низьким рівнем доходів уже цього року. І ми обіцяємо поставити інший мільярд доз до цих країн упродовж 2021 року". - сказав голова й виконавчий директор Pfizer Альберт Бурла на Глобальному саміті з питань охорони здоров'я в Римі, передає Укрінформ.

Він сказав, що важливо забезпечити рівне розподілення вакцини між країнами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вірус Covid-19 вийшов з лабораторії - дослідження

Pfizer вирішив постачати вакцину за диференційованим принципом. Багаті країни платитимуть повну ціну, країни з середнім рівнем доходів – половину від цієї ціни. А країни з низьким рівнем доходів зможуть купувати за собівартістю.

Рада Європейського Союзу дозволила в'їзд на територію ЄС вакцинованим від коронавірусу іноземним туристам. Про це повідомила пресслужба Ради ЄС. Також дозволили в'їзд іноземцям, які пройшли курс вакцинації за два тижні до поїздки.

Зараз ви читаєте новину «Pfizer пообіцяв вакцини за зниженими цінами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі