неділя, 05 березня 2017 12:31

Пентагон здійснював кібератаки

Пентагон здійснював кібератаки

Три роки тому Барак Обама наказав Пентагону посилити кібернетичні та електронні атаки на програми із запуску ракет Північної Кореї.

Про це повідомляє The New York Times.

У КНДР відчули значні труднощі при тестуванні ракет, оскільки велика кількість військових ракет почали вибухати, відхилятися від курсу, розпадатися в повітрі або падати в море. У США прихильники таких заходів вважають, що цілеспрямовані атаки дали американській протиракетній обороні нову перевагу, оскільки було відкладено на кілька років той день, коли Північна Корея буде погрожувати ядерною зброєю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Північна Корея не застосовуватиме ядерну зброю першою

Проте інші експерти більш скептично ставляться до нового підходу. Вони відзначають, що за останні вісім місяців КНДР вдалося успішно запустити три ракети середньої дальності.
Кім Чен Ин, лідер Північної Кореї, тепер стверджує, що його країна перебуває у завершальній стадії підготовки для першого випробування міжконтинентальних ракет, що може бути правдою, або ж блефом.

Повідомляється також, що Обама перед тим, як передати владу Дональду Трампу, попереджав його про те, що проблема КНДР буде найбільш нагальною серед всіх тих, з якими доведеться мати справу новій адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Пентагон здійснював кібератаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі