понеділок, 25 березня 2024 14:40

Падали дерева та лінії електропередач - у США сталась сильна негода
3

У північно-східних регіонах США пройшли сильні снігопади.

Випало від 20 до 30 см снігу, повідомляє АР.

Понад 76 см снігу випало у південно-центральній частині Вермонту. Вашингтон, Балтімор, Філадельфія і Бостон постраждали від сильного дощу і повеней.

У Нью-Йорку паводки спричинили перебої у роботі метрополітену. Затопило частину Кросс-Айленд-Парквей і заблокувало автомобілістів на затоплених дорогах через Центральний парк, де випало понад 9 см опадів. На П'ятій авеню на кілька автомобілів впало дерево.

Через льодяний дощ та сильний мокрий сніг повалило дерева та лінії електропередач. Це стало причиною сотень затримок та скасування рейсів в аеропортах. Поліція повідомила про сотні ДТП.

У США стались сильні снігопади та крижаний дощ
Фото: pressherald.com
У США стались сильні снігопади та крижаний дощ
У США стались сильні снігопади та крижаний дощ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Є загиблі та поранені - у США вирує негода

Станом на кінець неділі у штаті Мен близько 170 тис. клієнтів були знеструмлені, ще 54 тис. були знеструмлені в Нью-Гемпширі і понад 57 тис. абонентів були знеструмлені у Нью-Йорку.

Шторм рухався на південь від Сьєрра-Невади. У районі озера Тахо випало близько 30 см нового снігу, а на Мамонтовій печері до ранку неділі випало до 45 см.

Національна метеорологічна служба попередила про сильні снігопади і хуртовини на північних рівнинах і верхньому Середньому Заході, які збережуться до вівторка.

Унаслідок потужної повені та зсуву ґрунту на півночі Танзанії загинули щонайменше 47 людей.

Зливи, які обрушилися 2 грудня на місто Катеш, розташоване за 300 км від столиці Танзанії Додоми, призвели до масштабних руйнувань. Стихія забрала майже пів сотні життів, ще 85 людей зазнали поранень.

Зараз ви читаєте новину «Падали дерева та лінії електропередач - у США сталась сильна негода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі