субота, 05 жовтня 2024 12:44

Обама агітуватиме за Гарріс - AP

Обама агітуватиме за Гарріс - AP
Колишній президент США Барак Обама братиме участь у кампанії кандидатки Камали Гарріс. Фото: gettyimages.com

Колишній президент США Барак Обама підключиться до виборчої кампанії кандидатки Камали Гарріс.

Наступного тижня він розпочне агітувати у Пенсильванії. А пізніше - в інших ключових штатах. Про це повідомило агентство AP із посиланням на виборчий штаб Гарріс.

"У кампанії Гарріс зазначають, що Обама подорожуватиме країною протягом останніх 27 днів перед виборами", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Трампа готується оскаржувати результати виборів - Reuters

Там зазначили, що Гарріс і Обама знають один одного понад 20 років, відколи він балотувався до Сенату.

За інформацією видання, Обама разом з іншими ключовими демократами брав участь у залаштункових зусиллях, щоби переконати президента Джо Байдена відмовитися від участі у виборчій кампанії 2024 року та підтримати кандидатуру Камали Гарріс.

У своїй промові на з'їзді Демократичної партії в серпні Обама заявив, що Гарріс "не народилася з привілеями - їй довелося працювати заради того, ким вона стала".

Віцепрезидент США Камала Гарріс на 2% випереджає колишнього президента Дональда Трампа в найважливішому штаті Пенсільванія. Про це свідчить опитування, проведене двопартійною командою для AARP з 17 по 24 вересня.

За його результатами Гарріс набирає 49% голосів ймовірних виборців, Трамп - 47%. 3% не визначились.

Зараз ви читаєте новину «Обама агітуватиме за Гарріс - AP». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі