четвер, 04 березня 2021 08:50

Натанцювала з Путіним на посаду: ексочільницю МЗС Австрії висунули до ради директорів Роснафти

Натанцювала з Путіним на посаду: ексочільницю МЗС Австрії висунули до ради директорів Роснафти
18 серпня 2018 року президент РФ Володимир Путін відвідав весілля тоді ще глави МЗС Австрії Карін Кнайсль і станцював із нею. Фото: twitter.com/deltamikeplus

Колишню очільницю Міністрества закордонних справ Австрії Карін Кнайсль, на весіллі якої у 2018 році гуляв президент РФ Володимир Путін, висунули до ради директорів Роснафти.

Канидатура ексміністерки запропонована в якості незалежного директора. Про це йдеться у розпорядженні російського уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня очільниця МЗС Австрії писатиме колонки для Russia Today

Разом із Кнайсль на відповідні посади заявлені колишній канцлер Німеччини, керівник комітету акціонерів компанії Nord Stream Герхард Шредер, виконавчий директор компанії Nord Stream 2 Маттіас Варніг, а також швейцарський банкір Ханс-Йорг Рудлофф.

Зазначається, що всі вони вже є незалежними директорами у раді директорів Роснафти під керівництвом Шредера.

18 серпня 2018 року президент РФ Володимир Путін відвідав весілля тоді ще глави МЗС Австрії Карін Кнайсль, презентувавши молодятам картину, старовинний масловичавлювач і тульський самовар. Згодом Кнайсль пояснила, що спонтанно запросила Путіна і не очікувала, що він погодиться приїхати.

Зараз ви читаєте новину «Натанцювала з Путіним на посаду: ексочільницю МЗС Австрії висунули до ради директорів Роснафти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі