неділя, 16 червня 2024 09:56

"Найкращий агент з продажів серед усіх політиків": Трамп сказав, що йому подобається Зеленський

"Найкращий агент з продажів серед усіх політиків": Трамп сказав, що йому подобається Зеленський
Експрезидент США Дональд Трамп знову розкритикував допомогу Україні. Фото: gettyimages.com

Експрезидент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп на черговому передвиборчому заході у Детройті вкотре розкритикував масштаби підтримки України.

Він знову заявив, що у разі перемоги одразу "розв'яже питання" з цим. Фрагмент виступу Трампа опублікували у соцмережі Х.

За словами Трампа, запити України на допомогу "ніколи не припиняються".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожартував про вік: Байден привітав Трампа із Днем народження

"Зеленський, можливо, найкращий агент з продажів серед усіх політиків, які будь-коли жили. Щоразу як він приїздить у нашу країну, він їде звідси з 60 мільярдами доларів", - сказав Трамп.

При цьому він заявив, що йому "подобається Зеленський" через те, як він вчинив під час скандалу, що спричинив першу спробу імпічменту Трампа, і після того знову повторив першу тезу.

"Щойно, чотири дні тому, він поїхав з 60 мільярдами. Він приїжджає додому й оголошує що йому треба ще 60 мільярдів. І це ніколи не припиняється, ніколи не припиняється. Я розв'яжу питання з цим ще до того, як зайду у Білий дім як президент. Ще будучи обраним президентом, я розв'яжу питання з цим", - додав Трамп.

Нещодавно експрезидент США Дональд Трамп заявив, що якби Росія вдерлася на територію України за його перебування у Білому домі, він би бомбив Москву. Аналогічно, за його словами, діяв би і в разі агресії Китаю на Тайвань.

Раніше він виступав, як мінімум, за переговори з РФ. Трамп заявляв, що може припинити війну в Україні за 24 години.

Зараз ви читаєте новину «"Найкращий агент з продажів серед усіх політиків": Трамп сказав, що йому подобається Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі