четвер, 10 серпня 2023 06:08

Москву другу ніч поспіль атакують безпілотники: що відомо

Москву другу ніч поспіль атакують безпілотники: що відомо
У Москві знову поскаржилися на атаку дронів. Фото: pixabay.com

У Росії знову заявили про нічну атаку безпілотників на Москву.

Мер столиці РФ Сергій Собянін у ніч проти 10 серпня повідомив у Telegram, що два безпілотники летіли у бік Москви, однак їх нібито збили російські сили протиповітряної оборони.

"Вночі, близько 4:00, сили ППО збили два ударні БПЛА, що летіли у бік міста. Один у Калузької області, інший у районі ЦКАД (центральна кільцева автомобільна дорога – Gazeta.ua)", – заявив Собянін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського відреагували на нічну атаку Москви дронами

Повідомляється, що через "підозрілу активність у небі" тимчасово закрито аеропорт Внуково. Відомо про затримку щонайменше п'яти рейсів.

У Міноборони РФ заявили, що нібито два дрони, які летіли у напрямку Москви, знищені засобами ППО в небі над Малоярославським районом Калузької області та над територією Одинцовського району Московської області.

Водночас у російському місті Домодєдово Московської області вночі теж прогриміли вибухи, після чого спалахнула сильна пожежа.

У ніч проти 9 серпня Москву також намагалися атакувати два дрони. За словами Собяніна, їх збили на околицях міста.

Останніми тижнями в РФ нерідко заявляють про обстріл Москви безпілотниками.

1 серпня приблизно о 3:00 соцмережі почали повідомляти про атаку безпілотників на Москву. Судячи з відео знову був обстріл житлово-офісного комплекс "Москва-Сіті". Також фіксувалися вибухи в Підмосков'ї. До цього атака була зафіксована в ніч проти 30 липня.

Зараз ви читаєте новину «Москву другу ніч поспіль атакують безпілотники: що відомо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі