четвер, 29 квітня 2021 11:40

Молода дружина отруїла старого багатого чоловіка

Молода дружина отруїла старого багатого чоловіка
Сакі Судо, якій зараз 25 років, заарештована за звинуваченням у вбивстві свого багатого чоловіка / Сторінка у facebook Сакі Судо

Молоду вдову японського магната нерухомості заарештували за підозрою в убивстві чоловіка через кілька місяців після одруження.

Косуке Нодзакі помер 2018 року від гострого отруєння у віці 77 років. Про це пише The Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік найняв боржника, щоб убив коханку, а їхню дитину хотів віддати няні

Його вдова Сакі Судо, якій зараз 25 років, нібито вбила Нодзакі, давши велику кількість невизначеного стимулятора. Імовірно, підмішала його в напій. Перед цим Судо нібито шукала в інтернеті інформацію про наркотики.

У своєму заповіті Нодзакі пожертвував $12 млн місту Танабе, де жив. Але оскільки половина статку перейшла вдові, то місто веде переговори із Судо про розподіл грошей.

За вісім місяців до смерті Нодзакі відхилив попередження друзів, що Судо одружується з ним тільки через гроші. Він вважав, що вона його кохає попри їхню різницю у віці в понад 50 років.

Нодзакі, який керував нерухомістю, торгівлею спиртними напоями та кредитною фірмою, стверджував в автобіографії, що витратив $27,5 млн на залицяння приблизно до 4 тис. жінок.

"Причина, чому заробляю гроші - зустрічатися з привабливими жінками. Мене не цікавлять машини чи будинки. Натомість у мене безмежне бажання займатися сексом із вродливими жінками", - писав він в автобіографії 2016 року "Дон Хуан із Кіші". Кіша - регіон у Японії, де він жив.

Згідно з видавцем книжки, Нозакі заробив статки, продаючи все - від металобрухту до презервативів і спиртних напоїв.

2016 року 27-річна жінка, з якою він зустрічався, украла в Нозакі грошей і товарів на суму $0,55 млн.

Зараз ви читаєте новину «Молода дружина отруїла старого багатого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі