вівторок, 17 вересня 2024 11:01

Спецтема: Війна Росії проти України

Міністр оборони Нідерландів висловився про терміни закінчення війни

Міністр оборони Нідерландів висловився про терміни закінчення війни
Міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс прокоментував ймовірність завершення війни до 2025 року. Фото: vectornews.net

Міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс сумнівається, що війна Росії проти України завершиться до 2025 року.

За його словами, ситуація на полі бою залишається складною. Тому країни Заходу повинні продовжувати надавати Україні військову підтримку. Про це міністр заявив в інтерв'ю LRT.

"Я не думаю, що війна закінчиться цього року, і не думаю, що вона завершиться наступного. Звичайно, необхідно продовжувати надавати Україні якомога більше військової допомоги, але ситуація на фронті дуже складна", - сказав Брекельманс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський зробив заяву щодо закінчення війни і показав фото з фронту

Він наголосив на важливості реалістичних очікувань щодо тривалості конфлікту. Зауважив, що війна, на думку багатьох, перетворилася з "спринту" на "марафон". Але фактично це спринт "завдовжки 42 кілометри".

Міністр переконаний, що союзники України мають бути готовими до довгострокової підтримки.

Глава Міноборони Нідерландів закликав європейські країни забезпечити, щоб їхні громадяни продовжували підтримувати Україну і не мали хибних надій на швидке завершення війни.

Війна РФ проти України до Нового року не завершиться. Скоріше зміниться сам формат війни і закріпиться той переломний момент, який зараз відбувається, заявив український військовий Роберт Бровді з позивним "Мадяр".

Військовий також пригрозив українській владі, якщо вона буде розмовляти з росіянами не в інтересах українського народу.

Зараз ви читаєте новину «Міністр оборони Нідерландів висловився про терміни закінчення війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі