субота, 08 червня 2019 15:24

Меган Маркл отримала новий титул

Меган Маркл отримала новий титул
Видання Vogue назвало герцогиню Сасекську "сучасною принцесою, яка володіє революційною силою". фото: GettyImages

Меган Маркл потрапила у рейтинг найвпливовіших жінок Великобританії.

Це підтверджує рейтинг, опублікований 7 червня на сайті британського Vogue. Дружина принца Гаррі. Видання Vogue назвало герцогиню Сасекську "сучасною принцесою, яка володіє революційною силою".

Рішення Меган і Гаррі не афішувати народження їхньої дитини є досить революційним, пише видання. Також зазначається прагнення герцогині вести здоровий спосіб життя та її феміністські ідеали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп образив Меган Маркл і мера Лондона

Крім герцогині, в рейтингу найвпливовіших жінок Великобританії виявилися дизайнер і феміністка Кейт Уайт Келлер, модель Наомі Кемпбелл, кореспондент BBC Емілі Мейтліс, візажистка Пет Макграт, співачка Джорджа Сміт та інші.

Світський оглядач Роб Шутер вважає, що Меган Маркл і Кейт Міддлтон знову в сварці. і що причина Маркл покинути Великобританію криється не тільки в бажанні показати сина своїм родичам.

Друг і візажист герцогині Маркл - Деніел Мартін - викрив її у брехні. У розмові з журналістами він повідомив, що герцогиня Сасекська хвалилася, що самостійно займається власним іміджем. Однак шанувальники вірити їй на слово зайнялися пошуком правди. Виявляється, торік невістка британської королеви розповідала, що над її гардеробом працювали найкращі фахівці в галузі моди. Особливо Меган Маркл відзначала подругу і за сумісництвом стиліста Джесіку Малруні.

Зараз ви читаєте новину «Меган Маркл отримала новий титул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі