вівторок, 17 листопада 2020 17:12

Лукашенко наказав "навести порядок" у Мінську

Лукашенко наказав "навести порядок" у Мінську
Олександр Лукашенко. Фото:Белта

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко наказав навести порядок у Мінську, а також прибрати стихійні меморіали.

Про це повідомляє державне агентство Белта.

"Мінськ на кладовище перетворювати можна! Така думка 99,9% мінчан. Тому меморіалів, про які постійно заявляють, як майбутнє громадянської війни в Мінську теж не буде", - сказав Лукашенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білорусь поскаржилася Польщі на редакторів NEXTA - вимагають їх здати

Самопроголошений президент Білорусі доручив голові Мінміськвиконкому Наталії Кочановій як "уповноваженій президента" по Мінську розробити відповідний проєкт постанови і внести на сесію міськради для прийняття.

"Суть полягає в наведенні порядку в Мінську. Без всякого варварства. Щоб не дати цим негідникам пописувати, що ми варвари. На цьому тижні порядок повинен бути наведений".

Акції протесту в Мінську та інших містах Білорусі тривають вже майже 4 місяці. Вони розпочалися після виборів президента 9 серпня, перемогу на яких, як оголосила ЦВК, здобув Олександр Лукашенко. Опозиція не визнає цих результатів. Переобрання Лукашенка, крім того, не визнають країни Євросоюзу і США.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко наказав "навести порядок" у Мінську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі