субота, 10 жовтня 2020 17:54

Лукашенко прийшов у в'язницю, щоб зустрітися з опозицією

Лукашенко прийшов у в'язницю, щоб зустрітися з опозицією
Лукашенко зустрівся з арештованими опозиціонерами. Фото: "Пул первого"

Олександр Лукашенко в суботу зустрівся з лідерами білоруської опозиції у в'язниці.

Лукашенко заявив, що хоче "почути думки всіх", передає BBC.

"Конституцію на вулиці не напишеш". Це слова президента - членам так званої координаційної ради та об'єднаного штабу", - йдеться в телеграм-каналі "Пул першого", близького до Лукашенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для України "зашкалюють ризики" після того, як Лукашенко обрав допомогу Росії, а не Заходу - Кулеба

"Це все, що потрібно знати про країну, про політику, про мораль, про діалог, про те, що чекає країну і нас всіх за планами центрального персонажа на цьому фото. Лукашенко все ж погодився на діалог з Координаційною радою і Світланою Тихановською. Вона оголошена в міжнародний розшук. Викрали членів КР Ольгу Шпарагу і Світлану Гатальську.
Схема діалогу виглядає так: Лукашенко Караєву: "Арештуйте мені цього, ще цього, і цю! Одягніть на них наручники, і вставте кляп. Я хочу з ними діалог провести", - прокоментував білоруський філософ Володимир Мацкевич у Facebook.

Вже вісім країн відкликали послів з Білорусі для консультацій. У Болгарії закликали диктаторський режим звільнити політв'язнів і затриманих під час мирних протестів і почати діалог з опозицією, повідомляє пресслужба МЗС.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко прийшов у в'язницю, щоб зустрітися з опозицією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі