понеділок, 31 серпня 2020 10:04

Лукашенко під час акцій протесту в Мінську знову взяв до рук автомат

Лукашенко під час акцій протесту в Мінську знову взяв до рук автомат
Лукашенко із автоматом ходить по Мінську. Фото: Риа Новости

У ЗМІ опублікували світлину із особою, яка виконує обов'язки президента Білорусі Олександром Лукашенко, де він стоїть напроти мінського палацу Незалежності в бронежилеті та з автоматом.

Фото передала прессекретарка Лукашенка Наталія Ейсмант виданню "РИА Новости". Telegram-канал "Пул першого", який пов'язаний із Лукашенко, повідомив, що світлину зробили близько 16:00, коли протестувальники "стояли біля палацу".

Проте повідомляється, що фото зроблене в сонячну погоду, а в Мінську в той час йшов дощ. І до зміни погодних умов на території палацу протестувальники та журналісти не бачили чоловіка в такому одязі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали кількість учасників Маршу в Білорусі: цифри вражають

Тиждень тому Лукашенко продемонстрував войовничість екстравагантнішим способом. Коли протестувальники розійшлися з-під резиденції, він прилетів туди на гелікоптері та вийшов із нього з автоматом.

Як президент Білорусі ще був у повітрі, він артистично давав команди пілоту, а потім подивився у вікно і сказав: "Розбіглися пацюки". Насправді ніхто не розбігався, бо тоді акція біля палацу вже завершилася.

Крім цього, Лукашенка супроводжував його син 15-річний Микола у військовому екіпіруванні та з автоматом. Чи залишив Олександр Григорович цього разу хлопця у спокої, пресслужба не повідомляє.

Минулої неділі Лукашенко після прильоту вийшов до силовиків, які охороняли резиденцію, і дякував їм, називаючи красенями.



Зараз ви читаєте новину «Лукашенко під час акцій протесту в Мінську знову взяв до рук автомат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі