середа, 06 березня 2019 14:12

Лев загриз 33-річного господаря

Лев загриз на смерть 33-річного Міхала Прасєка під Прагою у Чехії. Загиблий тримав у саду свого приватного будинку двох тварин у вольєрі. Один з них і напав на людину.

Правоохоронцям довелося застрелити обох тварин, щоб дістати тіло загиблого, повідомила прес-секретарка поліції Ленка Яворкова.

Інцидент стався у вівторок в 350 кілометрах на південний схід від Праги в Здєхові. У приватному звіринці жили 6-річні лев і левиця. Самець накинувся на свого господаря, коли той увійшов у клітку.

Автор: Zdenek Nemec / Mafra / Profimedia
  6-річний лев загриз на смерть 33-річного Міхала Прасєка
6-річний лев загриз на смерть 33-річного Міхала Прасєка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останнє хрещення: крокодил загриз пастора

Чоловік привіз тварин зі Словаччини в 2016 році. Хижаки в селі одразу викликали ажіотаж і стурбованість у місцевих жителів. Багато людей вимагали, щоб звіринець закрили.

У той же час, за словами старости Здєхова Томаша Коцоурека, власник розплідника не порушив законодавство Чехії, яке дозволяє утримувати диких тварин на приватній території.

Півроку тому Прасєк ходив із левом на повідку, і звір зіткнувся із велосипедистом. Тоді поліція визначила інцидент як ДТП.

У Вознесенську на Миколаївщині 27-річну жінку до смерті загриз собака. Загиблу звали Євгенія. Господарем пса бійцівської породи є її хлопець.

Зараз ви читаєте новину «Лев загриз 33-річного господаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі