вівторок, 26 лютого 2019 08:20

Кім Чен Ин прибув на саміт з Трампом

  Кім подорожував протягом двох з половиною днів, щоб дістатися до В'єтнаму. Фото: Nhac NGUYEN
Кім подорожував протягом двох з половиною днів, щоб дістатися до В'єтнаму. Фото: Nhac NGUYEN

Лідер КНДР Кім Чен Ин на бронепоїзді у вівторок через кордон Китаю і В'єтнаму прибув на станцію Донгданг. На вокзалі його в урочисто зустріло місцеве керівництво.

Лідер Північної Кореї подолав 4000 кілометрів подорожі, яка тривала понад дві доби і була окутана секретністю. Його вітали школярі, які розмахували північнокорейськими прапорами, і військова почесна гвардія у білій формі, повідомляє AFP.

Кім Чен Ин пересів у Mercedes Pulllman, точної такий же, на якому пересувався Сінгапуром у 2018 році, і попрямував у Ханой. Там наразі завершуються останні приготування до другої зустрічі голови Держради КНДР Кім Чен Ина і президента США Дональда Трампа, яка запланована на 27-28 лютого.

В'єтнамська влада забезпечила жорсткі заходи безпеки із десятками важко озброєних в'єтнамських солдатів і поліцейських. Влада закрила 170-кілометрову ділянку дороги до столиці Ханоя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп їде до Кім Чен Ина говорити про ядерну зброю

Північна Корея збільшила обсяги виробництва ядерного палива на секретних об'єктах на території країни. Зазначається, що навіть після початку активних переговорів з США КНДР наростила виробництво збагаченого урану для ядерної зброї.

Зараз ви читаєте новину «Кім Чен Ин прибув на саміт з Трампом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі