неділя, 22 листопада 2020 17:45

Ізраїль відповів авіаударами на ракету Сектору Газа

Ізраїль відповів авіаударами на ракету Сектору Газа
Ізраїльські військові заявили, що їх літак завдав удару по декількох військових об'єктах, що належить Хамасу. Фото: pixabay

Ізраїль атакував авіаударами по Сектору Газа.

Це його відповідь на ракету палестинських бойовиків, яку ті випустили напередодні, повідомляє агентство Reuters.

Повідомлень про жертви по обидва боки кордону не надходило. За даними поліції Ізраїлю, ракета, випущена в Газу в суботу ввечері, пошкодила фабрику в південному місті Ашкелон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль обстріляли з Сектора Газа

Ізраїльські військові заявили, що їх літак завдав удару по декількох військових об'єктах, що належить Хамасу, ісламістської озброєного угруповання, яке контролює Газу.

Удари нанесли по цілях в місті Газа і містах Рафах і Хан-Юніс на півдні Сектора Газа, де з деяких місць можна було побачити полум'я і клуби диму. Жодна з військових груп Гази відразу не взяла на себе відповідальність за запуск ракети. Востаннє Ізраїль і ХАМАС вели війну у 2014 році і з тих пір кілька разів обстріли поновлювалися, хоча в останні місяці межа в основному була спокійною.

"Терористична організація ХАМАС несе відповідальність за всі події, що відбуваються в секторі Газу, і буде нести наслідки терористичної діяльності проти ізраїльського цивільного населення", - повідомили в заяві військових.

Внаслідок ракетного обстрілу Кабула, столиці Афганістану, загинули вісім осіб, ще 30 чоловік отримали поранення. Вибухи прогриміли в декількох густонаселених районах в центрі міста. Розірвалися понад 20 снарядів, в тому числі і недалеко від Зеленої зони, де розташовані посольства і міжнародні офіси.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль відповів авіаударами на ракету Сектору Газа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі