пʼятниця, 12 липня 2024 09:18

Шукали 36 год.: відпочивальницю на 80 км віднесло у відкрите море

Шукали 36 год.: відпочивальницю на 80 км віднесло у відкрите море
Біля узбережжя Японії врятували дівчину. Фото: pixabay.com

У Японії врятували 21-річну жінку, яка провела у відкритому морі понад 36 год. Її знайшли неподалік узбережжя японської префектури Тіба у східній частині острова Хонсю.

Громадянка Китаю разом із другом 8 липня відпочивала на пляжі півострова Ідзу, пише Kyodo. Вона саме плавала з кругом, коли висота хвиль сягнула 3 м.

"Зненацька дівчина зникла. Її друг одразу повідомив про зникнення у поліцію. Там розпочали пошуково-рятувальну операцію, яка не мала результатів. Пошуки тривали понад 36 годин", - сказано в повідомленні.

Врятували китаянку випадково - її помітили з судна, яке проходило неподалік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аномальна спека викликала смертельні пожежі

За час пошуків дівчину віднесло від берега на 80 км.

"Після повідомлення про виявлення людини у відкритому морі на місце прибула берегова охорона Японії. Вертоліт рятувальників доставив постраждалу до лікарні. У неї виявили симптоми зневоднення, але госпіталізація не знадобилася", - зазначає видання.

В Одесі лейтенантку поліції з Рівненської області під час шторму змило хвилею у море. 20-річна службовиця разом із колегами приїхала в Одесу на відпочинок.

Зараз ви читаєте новину «Шукали 36 год.: відпочивальницю на 80 км віднесло у відкрите море». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі