понеділок, 23 жовтня 2023 03:30

ХАМАСу не буде - Галлант про останню операцію ЦАХАЛ у Секторі Гази

ХАМАСу не буде - Галлант про останню операцію ЦАХАЛ у Секторі Гази
Голова Міноборони Ізраїлю Йоав Галлант розповів, якою буде остання операція ЦАХАЛ в Секторі Гази. Фото: mil.in.ua

Ізраїльські військові знищать ХАМАС протягом трьох місяців.

І це буде останньою операцією ЦАХАЛ на території Сектора Гази, повідомив голова Міністерства оборони Ізраїлю Йоав Галлант, інформує The Times of Israel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль поки не розпочинатиме наземну операцію в Секторі Гази - ЗМІ назвали нову причину

"Це має бути останній (наземний, - Gazeta.ua) маневр у Секторі Гази з тієї простої причини, що після нього ХАМАСу не буде. Це займе місяць, два місяці, три, але врешті-решт ХАМАСу не буде", - заявив він.

Галлант зазначив, що перед безпосередньою зустріччю з ізраїльськими військовими, бойовики ХАМАС відчують на собі бомби ВПС.

"У мене склалося враження, що ви знаєте, як це зробити у смертоносний, точний і дуже якісний спосіб, як це було доведено дотепер", - додав Галлант.

Держсекретар США Ентоні Блінкен після зустрічі з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху заявив, що Ізраїль не хоче контролювати Сектор Гази. Але країна більше не може собі дозволити існувати з постійною загрозою від терористів ХАМАС.

Держсекретар заявив, що наразі триває пошук варіантів гарантій, які унеможливлять подальші терористичні атаки.

Зараз ви читаєте новину «ХАМАСу не буде - Галлант про останню операцію ЦАХАЛ у Секторі Гази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі