понеділок, 07 березня 2022 01:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Хакери зламали російські канали. Показували жахи війни, яку розв'язав Кремль
2

Міжнародна хакерська мережа Anonymous зламала російські державні канали. По ним почали транслювати відео про війну в Україні.

Кадри про військові злочини Москви транслювалися по "России 24", "Первому каналу", "Москве 24" та сервісах Wink та Ivi, повідомляється на сторінці Anonymous у твіттері.

Також на телеканалах з'явився заклик у якому росіянам радили виступити проти війни в Україні.

"Ми - звичайні громадяни Росії. Ми виступаємо проти війни на території України. Росія та росіяни проти війни. Ця війна розв'язана злочинним, авторитарним режимом Путіна від імені простих громадян РФ. Росіяни, виступайте проти геноциду в Україні", - йшлося у повідомленні.

На російських телеканалах з'являлися заклики виступити проти війни в Україні
Фото: twitter.com/YourAnonTV
Хакери зламали російське телебачення. Зверталися до росіян із закликом виступити проти війни в Україні

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог накопичує ресурси для штурму Києва - Генштаб

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Хакери зламали російські канали. Показували жахи війни, яку розв'язав Кремль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі