понеділок, 30 травня 2022 04:47

Хакери з Anonymous мстять Лукашенку за Україну

Хакери з Anonymous мстять Лукашенку за Україну
Anonymous атакували офіційні сайти білоруської влади. Фото: eastnews.ua

Хакери з Anonymous атакували офіційні сайти влади Білорусі.

"Масована атака Anonymous проти білоруського уряду за причетність до вторгнення в Україну. Усі їхні найбільші урядові вебсайти - офлайн", - написали хакери у Твіттері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кібератаки зламали найбільші інформаційні системи окупанта

9 травня хакери зламали один з російських телеканалів. На його сайті замість програми з'явилося звернення: "на ваших руках кров".

Водночас російські хакери намагаються зламати платформу супутникового інтернету Starlink. Ворожі кібервійська нарощують зусилля для глушіння та злому платформи, повідомив засновник компанії SpaceX та Tesla Ілон Маск.

Від початку війни Росії проти України Білорусь допомагає російським військам. Вона дозволила Росії використовувати свою територію та потужності для здійснення атак по українським містам та селам. При цьому гинуть люди й руйнується інфраструктура нашої держави.

26 травня лідер Білорусі Олександр Лукашенко доручив негайно створити Південне оперативне командування поблизу кордону з Україною.

Він заявив про "ротацію" та "обкатування" білоруських військових. На кінець травня в Білорусі запланували військові навчання на 10 полігонах.

Зараз ви читаєте новину «Хакери з Anonymous мстять Лукашенку за Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі