пʼятниця, 09 серпня 2024 14:00

Гарріс випереджає Трампа - результати нового опитування

Гарріс випереджає Трампа - результати нового опитування
За результатами опитування, віцепрезидентка США Камала Гарріс випереджає колишнього президента Дональда Трампа. Фото: wikimedia.org

Віцепрезидентка США Камала Гарріс випереджає колишнього президента Дональда Трампа з результатом 42% проти 37% в загальнонаціональному опитуванні щодо президентських виборів у США.

Гарріс збільшила свою перевагу над Трампом у порівнянні з дослідженням 22-23 липня, у якому вона випереджала республіканця з 37% проти 34%. Такі результати опитуванням Ipsos наводить Reuters.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарріс випереджає Трампа по опитуваннях

Загальнонаціональне опитування 2045 дорослих американців, проведене 2-7 серпня, показало, що 4% опитаних підтримують незалежного кандидата Роберта Кеннеді-молодшого порівняно з 10% у липні.

Зазначається, що серпневе опитування проводила компанія Ipsos незалежно від Reuters. Опитування, проведене онлайн, мало похибку близько 3 відсоткових пунктів.

В окремому опитуванні Ipsos виявилось, що Гарріс випереджає Трампа з відривом 42% проти 40% у семи ключових штатах: Арізоні, Джорджії, Мічигані, Неваді, Північній Кароліні, Пенсильванії та Вісконсині.

Дональд Трамп і Камала Гарріс таки зустрінуться на дебатах, які відбудуться 10 вересня в ефірі ABC News.

Гарріс і колишній президент Трамп підтвердили, що візьмуть участь у дебатах.

Зараз ви читаєте новину «Гарріс випереджає Трампа - результати нового опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі