пʼятниця, 25 лютого 2022 15:00

Єгипет безплатно продовжить розміщення і харчування туристів з України

Єгипет безплатно продовжить розміщення і харчування туристів з України
Деякі готелі пропонують прихистити українців на певний термін. Фото: Gazeta.ua

У зв'язку з російським вторгненням українці, які зараз перебувають у Єгипті, можуть безплатно залишатися в готелях після закінчення путівок і розраховувати на безплатне харчування.

Про це повідомляє посольство України в Єгипті. У соцмережах туристи підтверджують, що їх залишили в готелях і годують.

"Листи про відповідні рішення Єгипетської асоціації готелів і міністерства туризму й старожитностей Єгипту", - ідеться в дописі посольства у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лавров назвав воєнні злочини Росії проти України "звільненням від гніту"

Деякі готелі пропонують прихистити українців на певний термін.

"У зв'язку з нинішніми умовами в Україні та закриттям аеропортів є можливість на безплатне розміщення та проживання сім'ї в комплексі "Нур плаза" без плати за проживання в Хургаді. Поки ситуація не стабілізується і вони знову повернуться у свою країну", - ідеться в одному з оголошень.

Пропонують допомогти з проживанням і місцеві жителі. У найближчі 10-14 днів з Єгипту планується евакуювати авіакомпанією Bees Airline близько 3 тис. людей.

Прем'єр Великої Британії Борис Джонсон 25 лютого підняв прапор України над своєю резиденцією.

У вчорашньому зверненні до парламенту він оголосив про санкції у зв'язку з російським вторгненням в Україну. Він оголосив, що заморожує активи ВТБ-банку Росії у Великій Британії та можливості роботи в країні "Аерофлоту". Також Джонсон пообіцяв санкції проти інших російських банків.

Зараз ви читаєте новину «Єгипет безплатно продовжить розміщення і харчування туристів з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі