середа, 04 грудня 2019 08:43

"Джокера" Хоакіна Фенікса визнали людиною року

"Джокера" Хоакіна Фенікса визнали людиною року
Хоакін Фенікс є одним з головних активістів і вегетаріанців Голлівуду. Фото: yandex.ru

Актора Хоакіна Фенікса, який зіграв головну роль у фільмі "Джокер", визнали "Людиною року". Звання присвоїла американська організація PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), що займається захистом тварин.

"Хоакін Фенікс ніколи не упускає можливості відвернути увагу від себе і перенаправити її на тяжке становище тварин, а також подати чудовий приклад гідного веганского життя", - йдеться в заяві PETA, пише The Hollywood Reporter.

Фенікс відмовився від вживання м'яса в 3-річному віці і є одним з головних активістів і вегетаріанців Голлівуду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не можна бути людиною і не поважати інше життя" - про що говорили на марші за тварин

Нещодавно Хоакін виступив продюсером фільму The Animal People, в якому розповідається про волонтерів, які захищають тварин. Крім того, в цьому році його можна було побачити на рекламному банері посеред Таймс-Сквер в рамках кампанії під назвою "Ми всі тварини", де актор був зображений разом з куркою. Таким чином, Фенікс підтримував законодавчу заборону цирків, які експлуатують диких тварин.

Також Хоакін підтримав низку кампаній PETA, зокрема, в рекламі "Жорстокість мені не підходить".

Хоакін Фенікс – п'ятий актор, який втілив Джокера на великому екрані. Цей образ, як і Гамлета, – справжній виклик для випробування акторських здібностей, роль мрії. Хоакін каже, що намагався зробити персонажа, якому не міг би поставити діагноз жоден психотера­певт. Йому це вдалося. Герой має роздвоєння особистості, погано розуміє реальність. Спочатку коміку-невдасі співчуваємо, а згодом він лякає.

Зараз ви читаєте новину «"Джокера" Хоакіна Фенікса визнали людиною року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі