понеділок, 07 червня 2021 08:45

Два пасажирських потяги зім'яли одне одного: десятки загиблих

Два пасажирських потяги зім'яли одне одного: десятки загиблих
Два потяги не розминулися на колії. Фото: pixabay.com

На півдні Пакистану зіткнулися два експреси. Щонайменше 30 пасажирів загинули. Деякі з постраждалих знаходяться в критичному стані.

Трагедія сталася сьогодні вранці, повідомляє AP.

Спершу зійшов з рейок потяг "Міллат Експрес". У його уламках застрягли від 15 до 20 пасажирів. Рятувальники і селяни намагалися витягнути поранених і загиблих. Незабаром у нього врізався потяг "Сер Сайед Експрес".

Експреси перетворилися в купу брухту. Один із них перекинувся на бік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіткнулися потяги метро. У найбільшій за 23 роки аварії постраждали сотні людей

"Зараз завдання для нас полягає в тому, щоб швидко врятувати тих пасажирів, які ще під уламками", - сказав заступник уповноваженого у місті Готкі Усман Абдулла.

22 квітня 2004-го в КНДР, неподалік кордону з Китаєм, біля залізничного вокзалу зіткнулися два потяги. Один, вірогідно, перевозив бензин, інший - вибухівку. В результаті загинуло до 3000 людей, повністю знищило будівлю вокзалу.

Катастрофа сталася, коли легкозаймистий вантаж вибухнув в поїзді на станції Йончгон близько 13:00 за місцевим часом. Влада Північної Кореї оголосила надзвичайний стан в регіоні, але Пхеньян мало що розповів про подію.

Зараз ви читаєте новину «Два пасажирських потяги зім'яли одне одного: десятки загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі