середа, 06 жовтня 2021 14:40

Дівчина Саакашвілі дала інтерв'ю російському телеканалу

Дівчина Саакашвілі дала інтерв'ю російському телеканалу
Ясько і Саакашвілі заявили про свій роман 1 жовтня 2021 року. Фото: скріншот з відео

Дівчина експрезидента Грузії й голови Виконавчого комітету реформ в Україні Міхеіла Саакашвілі депутатка Верховної Ради фракції "Слуга народу" Єлизавета Ясько не планує переїжджати в Грузію. Натомість має багато планів із коханим.

Про це нардепка розповіла в інтерв'ю російському опозиційному телеканалу "Дождь".

"Переїжджати в Грузію я точно не збираюся. Я український політик. Люблю Україну й моє майбутнє в Україні. І планів переїзду ніколи не було. Ми (із Саакашвілі. - Gazeta.ua) разом живемо й боремося. Маємо багато планів - боротьби за зміни, за реформи. І в Україні зокрема. Ми близькі духом та ідеями", - сказала Ясько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали нове відео арешту Саакашвілі

Додала, що найближчим часом планує приїхати до Тбілісі й уже направила офіційний запит. Зв'язок із Саакашвілі підтримує тільки через адвокатів і консула.

За словами Ясько, Саакашвілі продовжує голодування. Однак настрій має позитивний.

1 жовтня Саакашвілі та Ясько опублікували відео, в якому заявили, що закохані одне в одного. Ролик розмістили в мережі вже після того, як Саакашвілі затримали в Грузії.

6 жовтня кохана Саакашвілі відвідала його в грузинській в'язниці. Законна дружина Саакашвілі Сандра Рулофс прокоментувала його роман зі "слугою".

Саакашвілі затримали в Грузії 1 жовтня, куди він повернувся напередодні місцевих виборів. Він заявив, що вважає себе політичним в'язнем і оголосив голодування.

Саакашвілі не був на батьківщині останні вісім років. Його заочно засудили до шести років ув'язнення, визнавши винним в організації нападу на колишнього грузинського депутата Валерія Ґелашвілі. І оголосили в розшук. Також Саакашвілі є підозрюваним в інших кримінальних справах.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина Саакашвілі дала інтерв'ю російському телеканалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі