четвер, 14 травня 2020 09:48

Депутати Держдуми відганяють Covid-19 значками й освіжувачами повітря

Деякі депутати Держдуми РФ на пленарні засідання ходять зі значками у вигляді білого хреста на чорному фоні. Цим порушують дрес-код, адже затверджені лише депутатські значки.

"Давайте ми запитаємо у тих, хто ходить з такими значками, але наскільки мені мої колеги підказують, це якісь спеціальні пристрої, які відлякують вірус", - пояснив спікер Держдуми В'ячеслав Володін, пише Інтерфакс.

У Twitter стали кепкувати з депутатів. Російський журналіст Андрій Козенко запостив скрін з сайту Amazon, де такий значок продають, як звичайний освіжувач повітря.

  Освіжувач повітря на сайті
Освіжувач повітря на сайті

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії скандал зі святковими банерами: переплутали дві війни

Під його постом користувачі пишуть, що такі "дезінфікуючі засоби індивідуального захисту" продаються в російських аптеках. В описі товару вказано, що засіб очищує простір навколо людини, захищає від різних захворювань, зокрема, грипу H1N1, гепатиту, пневмонії та інших "ключових пандемічних вірусів".

  "Засоби захисту", які продаються в російських аптеках
"Засоби захисту", які продаються в російських аптеках
Законопроєкт, який дозволяє громадянам голосувати на виборах різних рівнів дистанційно, зокрема поштою, підготувала адміністрація президента Росії Володимира Путіна.
Зараз ви читаєте новину «Депутати Держдуми відганяють Covid-19 значками й освіжувачами повітря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі