понеділок, 30 липня 2018 19:56

Чоловік викосив кукурудзу на полі заради весілля

Автор: localsyr
  Тревіс викосив на полі напис "Еллі, ти вийдеш за мене?"
Тревіс викосив на полі напис "Еллі, ти вийдеш за мене?"

Тревіс Декслер із американського штату Нью Йорк викосив на кукурудзяному полі лабіринт у формі літер. Таким чином запропонував руку і серце своїй коханій Еллі Рендал.

Чоловік створив надпис "Еллі, ти вийдеш за мене?" англійською. Жінка погодилася, розповідає Localsyr.

Пара познайомилася близько року тому на вечірці її брата.

"Ми виросли на відстані 10 км один від одного і ніколи не були знайомі. Мама знайшла Тревіса на вечірці, підійшла до нього і запитала: "Ти самотній?" - пригадує Еллі.

Через два тижні я сказала їй найбільше дякую за все життя. Бо вона знайшла чоловіка, з яким я збираюсь одного дня одружитись", - додає.

Тревіс говорить, що відразу захопився жінкою. Пізніше також відчув бажання одружитися з нею. Пропозицію вирішив зробити з допомогою напису на полі кукурудзи, яке належить родині. Спочатку намалював ескіз. Орієнтувався на ряди кукурудзи. Над ідеєю працював із січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За день на кукурудзі можу заробити п'ять тисяч гривень"

"Я просто не міг висловити це словами. Вона надто досконала для мене", - каже чоловік. Тож коли викосив кукурудзу, зняв це з дрона і показав фото Еллі.

"Я мала прочитати це 5 чи 6 разів перш ніж подумала - свята корово! Так це я та Еллі, чиє ім'я на фото", - сміється жінка.

У Тернополі на вступний іспит абітурієнтка прийшла у весільній сукні. У дівчини співпали одразу два свята – весілля та вступний іспит до магістратури Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік викосив кукурудзу на полі заради весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі