четвер, 24 березня 2022 11:53

Спецтема: Війна Росії проти України

"Це важливий крок назустріч Україні" - посольство Словаччини переїхало до Ужгорода та відновило роботу

"Це важливий крок назустріч Україні" - посольство Словаччини переїхало до Ужгорода та відновило роботу
Посольство Словаччини переїхало до Ужгорода та відновило роботу. Фото espreso.tv

Посольство Словаччини переїхало до Ужгорода та відновило роботу.

У штаб-квартирі посольства наразі працює заступник посла. Однак сам посол приїде до Ужгорода вже сьогодні, 24 березня. Посольство Словаччини залишається в Україні та продовжуватиме функціонувати з Ужгорода. Дипломати ж допомагатимуть на місці, на кордоні, зауважив глава МЗС Словаччини Іван Корчок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столтенберг не піде з поста генсека НАТО через війну в Україні - ЗМІ

"Я вважаю, що це важливий крок назустріч Україні. Дипломати здійснюватимуть діяльність і особливо звітуватимуть про події в Україні", - заявив.

Співробітники Національної кримінальної агенції затримали полковника Міністерства оборони Словаччини, співробітника Словацької інформаційної служби (аналог СБУ в Україні) та людину, пов'язану із сайтом розвідувального управління.

За даними слідства, співробітник посольства РФ підкупив словацьких службовців. Мінімум один із затриманих вже зізнався у скоєнні злочину.



Зараз ви читаєте новину «"Це важливий крок назустріч Україні" - посольство Словаччини переїхало до Ужгорода та відновило роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі