середа, 09 березня 2022 10:45

Британська розвідка відзначила значні успіхи української ППО

Велика Британія заявила, що протиповітряна оборона України досягла успіху проти літаків РФ, чим заважає агресору контролювати повітряний простір.

Про це у середу повідомило Міністерство оборони Британії у Twitter.

"Здається, українська протиповітряна оборона досягла значних успіхів у боротьбі з сучасними російськими бойовими літаками, що, ймовірно, не дозволило їм досягти будь-якого рівня контролю над повітряним простором", – йдеться у повідомленні британської розвідки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путіну не доповідають про поразки й невдачі армії РФ - Bellingcat

Автор: twitter.com/DefenceGB
 

Ворожим російським силам також не вдалося зробити жодного значущого прориву в боях на північний захід від Києва, зазначається в оцінці Британії.

Уряд Великої Британії 28 лютого оголосив про намір вжити додаткових обмежувальних економічних заходів у відповідь на вторгнення Росії в Україну, націливши їх на центральний банк Російської Федерації

24 лютого Велика Британія оголосила, що заморожує активи ВТБ-банку й можливості роботи "Аерофлоту". Також британський прем'єр Борис Джонсон пообіцяв санкції проти інших російських банків.

ЄС може відключити від SWIFT і Білорусь, диктатор якої, Олександр Лукашенко, є співучасником воєнних злочинів проти України.

Зараз ви читаєте новину «Британська розвідка відзначила значні успіхи української ППО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі