вівторок, 29 березня 2022 08:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Bloomberg припиняє роботу в Росії та Білорусі

Bloomberg припиняє роботу в Росії та Білорусі
Terminal - один із головних терміналів для фінансистів та трейдерів цінними паперами. Фото: eastnews.ua

Материнська компанія Bloomberg News призупиняє свою роботу у Росії та Білорусі через повномасштабне вторгнення в Україну.

Водночас медіаресурс продовжить працювати, повідомили на сайті холдингу Bloomberg LP.

"Клієнти в цих країнах не матимуть доступу до жодного з фінансових продуктів Bloomberg, зокрема Terminal, електронної трейдингової платформи тощо", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ потерпає від санкцій: у рестораторів перебої з постачанням продуктів

Terminal - один із головних терміналів для фінансистів та трейдерів цінними паперами.

Функції торгівлі низкою російських цінних паперів також відключили відповідно до міжнародних санкцій. Російські акції вилучили з глобальних індексів акцій Bloomberg ще 9 березня, а облігації вилучать з індексів із фіксованим доходом під час перебалансування наприкінці місяця.

Призупинення, водночас, не вплине на Bloomberg.com.

Ще 4 березня у Bloomberg заявили про призупинення роботи своїх журналістів у Росії після кремлівського "закону про фейки".

Британське новинне агенство Reuters видалило російське державне інформаційне агентство ТАСС зі своєї B2B-платформи Reuters Connect за брехливе висвітлення війни в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Bloomberg припиняє роботу в Росії та Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі