пʼятниця, 02 липня 2021 04:49

Білорусь вводить безвіз і запрошує іноземців на вакцинацію від коронавірусу

Білорусь вводить безвіз і запрошує іноземців на вакцинацію від коронавірусу
Білорусь вводить вакцинний безвіз. Фото: Белта

Білорусь з 15 липня вводить безвізовий режим для громадян 73 країн для вакцинації на платній основі від Covid-19 на її території.

Безвіз надаватиметься на строк до п'яти діб. Список країн, з яких в Білорусі очікують клієнтів на вакцинацію, поки не оприлюднений, йдеться на сайті незаконнообраного президента Олександра Лукашенка.

Вакцинацію іноземних громадян від Covid-19 планується проводити на платній основі в медичних організаціях, визначених Міністерством охорони здоров'я.

А Раду міністрів Білорусі зобов'язали встановити порядок функціонування інформаційної системи для збору, обробки та обліку заявок іноземців на вакцинацію і порядок відвідування ними Білорусі.

До послуги вакцинації від коронавірусу входитиме і оформлення сертифіката вакцинації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Репресії в Білорусі: тіло опозиціонера віддали з колонії з розбитою головою

Білорусь припиняє дію Угоди з Євросоюзом про взаємне повернення нелегальних мігрантів. Забороняє в'їзд до країни представникам європейських структур, які сприяли запровадженню санкцій. І виходить зі "Східного партнерства".

Зараз ви читаєте новину «Білорусь вводить безвіз і запрошує іноземців на вакцинацію від коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі